URVAL AV KUNDER

Emirates

Emirates
Mellan 2013 och 2016 var Comvision  officiell PR-byrå och ansvarig för Emirates PR och medierelationer i Sverige. Den 5 september 2013 lanserades Emirates direktflyg från Stockholm till Dubai. Vi har jobbat med PR och medierelationer, pressresor, medieträning, kriskommunikation och event.

Pirelli

Pirelli
Från 2013 till 2015 har vi hanterat Pirellis PR och medierelationer i Sverige, Norge och Finland. Uppdraget var att att stärka bolagets varumärke och medierelationer i samband med expansion i Norden. Vi jobbade med strategisk kommunikation, medierelationer och event.

New York City
Sedan januari 2014 representerar Comvision tillsammans med Our Man in Scandinavia NYC & Company i Norden. Vi arbetar med att stärka kännedomen om New York Citys fem stadsdelar, främst genom medierelationer, pressresor, sociala medier, PR-strategi, kriskommunikation och representation inom resebranschen.  

Florida Keys och Key West
Sedan augusti 2014 är Comvision PR-ansvariga för Florida Keys och Key West på den svenska marknaden. Vi jobbar med medierelationer, pressresor, sociala medieaktiviteter och strategisk kommunikation..

 


CASE


Vill du veta mer, kontakta
Lars-Ola: lars@comvision.se +46 (0) 70 689 11 20